fbpx

Wat anderen zeggen over samenwerken met Flo

Alle ervaringen die ik aanbied zijn energieverhogend, brengen jou in flow en genereren focus. Kies hieronder welke referenties je wil lezen.

FLOW & FOCUS COACHING

 

“Flo heeft mij op een fantastische manier geholpen om mijn bedrijf zo in te richten dat het echt bij mij past. Hierdoor kan ik moeiteloos en met plezier ondernemen. Ze ziet en voelt direct aan waar verbeterpunten liggen om je bedrijf efficiënter in te richten.

Met haar positieve energie zorgt ze ervoor dat je inzicht krijgt in jouw unieke bedrijfsconcept. Flo schept op een prachtige intuïtieve manier orde in de chaos waardoor je kan groeien als ondernemer!”

Tessa Deen

Coaching met Paarden

“Flo heeft de gave om je terug te brengen naar je eigen kracht, flow en concept. Ze heeft een enorme sprankelende energie die aanstekelijk is.

Ze legt razendsnel verbindingen tussen alles wat ze weet. Zodoende spiegelt ze je door de juiste vragen te stellen en tot de kern te komen. Tot ontroerends toe…

Heel bijzonder!”

Madelon Kemp

Coach

Werken met Flo is concreet en vol focus! 

Met Flo ontdekte ik mijn blinde vlekken en brachten we focus aan. We hebben samen een concreet plan opgesteld, ik weet mijn te zetten stappen en mijn stip op de horizon. Als ik even weinig energie voel, weet ik waarom ik doe wat ik doe en wat ik te doen heb.

Fijn voor elke (startende) ondernemer die het lastig vindt om door de bomen het bos te zien en het spannend vindt om actie te ondernemen. Dat is na werken met Flo onmogelijk!

Myrthe Glasbergen

Pure Artist & Voice healing

Flo stelt de juiste vragen, legt verbindingen en laat je over dingen nadenken waar je anders niet bij stilstaat. Ik heb meer zicht gekregen waar ik heen wil en hoe ik dit kan bereiken met mijn business.

Het brainstormen en de gesprekken geven je inspiratie voor nieuwe ideeën. Hierdoor ben je weer back on trackt! Erg waardevol en ervaar volledige flow.”

Mirjam Schut

Coach

ENERGY HEALING

 

“Een paar dingen komen als patroon steeds vaker terug in mijn leven. Het leek mij interessant om te kijken of Flo dat in een healing zou tegenkomen. Na de healing merkte ik wat het deed. Ik vond de uitleg en berichten na de healing ontzettend fijn.

Vlak na de healing was ik extreem rustig en voldaan, echt een fijne kalmte. De dagen na de healing merkte ik dat ik veel ging loslaten. Het mooiste was dat mijn rugpijn weg was. Dat duidt bij mij vaak op het niet goed geaard zijn. Precies wat Flo tijdens de healing opmerkte en ging healen. Wauw!”

Simone Plukkel

Utrecht

“Wauw wat een bijzondere ervaring! Ik zat laag in mijn energie en wilde graag een healing. Contact met Flo voelde meteen goed. Tijdens de behandeling kwam er een soort rust over me heen.

Het bericht wat ik van Flo kreeg na de healing vond ik echt heel erg mooi en bijzonder. Aan de hand van de healing beschreef ze mij als persoon en dat was spot on! Ik kreeg nog een prachtige boodschap mee die me zowel aan het huilen als aan het lachten maakte. De rest van de dag voelde ik me vrijer en vrolijker. De dagen erna voel ik een rust en een diep vertrouwen. Mijn energie voelt weer zuiver.”

Annemarijn

Helvoirt

“Tijdens de healing sessie merkte ik een extreme rust. Een rust die over me heen is gekomen. Terwijl ik een uur geleden nog onrustig op de bank zat, te overdenken dat het morgen weer maandag is.

Nu laat ik het gewoon op me afkomen, met een gevoel van vertrouwen dat ik het maandag ga ervaren en het prima aankan. Mijn stress is minder, ik adem ineens door m’n neus en heb een lagere hartslag.”

Mark

Utrecht

FLOW, ENERGY & FOCUS @ EVENTS

 

“Werken met Flo is fantastisch! Ze is pro-actief, denkt aan alle details en is een warme, betrokken en enthousiaste vrouw. Florentine is een organisatietalent, stuurt het (event)team goed aan en is een rots in de branding. Ze blust moeiteloos vuurtjes en vindt altijd op een fijne manier oplossingen voor onverwachte dingen.

Ze denkt ook met je mee en komt met gave ideeën om de beleving van je event naar een hoger plan te trekken. We hebben het als zeer waardevol ervaren om Flo als onze Event Manager te hebben en zullen in de toekomst zeker weer bij haar aankloppen. Ronduit een topper en dus zeker een aanrader!”

Mabel & Crystal

The New Business Woman

“Flo heeft de gave precies te begrijpen hoe je met energie een knal event creëert. Hoe je mensen gedurende het event door verschillende bewustzijnslagen meeneemt, hoe je de juiste sfeer creëert en hoe je op dit vlak moeiteloos jouw doelstellingen behaalt.

Ze is niet zomaar een event manager die je ontzorgt op alle vlakken (dat doet ze ook, met verve en immer in een mega relaxte vibe zonder stress!), ze is een kei van een event manager die van jouw event op alle vlakken (puntjes op de i op inhoud, sfeer en doorloop) een event maakt om nooit meer te vergeten. Voor jou en voor je klanten.”

Verie Aarts

Coach & Icequeen