fbpx

Energy Healing Magnetisch Verkopen

“En terwijl ik met een goed boek op het strand lag, kwam er een nieuwe aanvraag binnen voor mijn traject.” 

Lieve jij, top of mind zijn en verkopen heeft niks te maken met hoeveel je zichtbaar bent, maar alles met hoe iemand je ziet en vooral welke energie iemand bij jou voelt. Jouw energie is het verschil tussen aan klanten trekken en aantrekkelijk zijn voor klanten.

You don’t have to go after anything. Everything you want is coming to you.

En precies hier blokkeer je op. Want je hebt de hardnekkige overtuiging meegekregen dat hard werken leidt tot succes. Dat je veel moet doen om veel te verdienen. Het kan toch niet zo makkelijk zijn? Het kan toch niet zo moeiteloos voelen? 

Energy healing is een ervaring op een dieper onbewust niveau. In ons onderbewuste zitten vaak de meest diepgewortelde overtuigingen verborgen. Aan de slag gaan met jouw energetische blokkades leidt tot een business die rijkelijk stroomt op alle vlakken. Het gaat over all-in gaan, open staan voor het onbekende en diep vertrouwen op dat wat voor jou bedoeld is naar jou toekomt. 

Vanuit dit diepe vertrouwen beweeg je mee op de flow van het leven en je business. Je hoeft niks te halen, je mag alles ontvangen.

Energy HealingMagnetisch Verkopen

Start direct met het verhogen van je frequentie. Deze energy healing helpt jouw belemmerende patronen en overtuigingen over sales los te laten. Zodat jij kan stappen in de energie van overvloed met Flo(w). Een transformerende ervaring van waaruit jij magische resultaten en klanten kan aantrekken.  

Deze magic kan jij verwachten na de energy healing

 • Moeiteloos een consistente klantenstroom zonder te trekken
 • Je wordt verrast door spontane klanten die jou vinden
 • Verlichting door het loslaten van je belemmerende overtuigingen over slaes
 • De energie van flow, fun en overvloed voelen stromen
 • Je hebt zin om jezelf te laten zien en gaan staan voor jouw waarde
 • De kracht van jouw intuïtie en energie  zijn voelbaar, waardoor je magnetisch gaat verkopen

Wow, wat een cadeau is dit voor jezelf. Je gaat met Flo op reis van donker naar licht door onderweg los te laten. Ik voel het vertrouwen gegeven dat ik meer mag en kán luisteren naar mijn intuïtie. Het leverde mij rust, licht en ruimte op. Ohja en nieuwe klanten, magnetisch verkopen werkt echt😉.

- Dionne

Heb er zoveel aan gehad! Heb in de week erna twee trajecten verkocht via Instagram.

Nieuw was het, dat ik voelde dat deze dames al verkocht waren nog voordat ik mijn aanbod deed. Voelde zoveel lichter smile. Ik ben van het gevoel af dat ik mijzelf moet pitchen. Waardoor ik nu oprecht aanwezig kan zijn bij de ander en zo verloopt de sale als het ware vanzelf.

- Sandra

Dit heeft me nieuwe inzichten gegeven, echt bijzonder. In de weken na de masterclass gebeurde er dan ook fantastische dingen zoals een aantal nieuwe aanvragen (yay!) en nieuwe plannen om mijn sales naar een hoger niveau te brengen.

- Marjolein

Wat kan je verwachten van de
Energy Healing Magnetisch Verkopen? 

Tijdens deze energy healing neem ik je mee door een magische reis van belemmeringen naar het licht:

 • Ontspanning op een heel diep niveau
 • Verhoging van je energie frequentie
 • Diep vertrouwen in jouw intuitie en energie
 • Energie van overvloed met Flo(w)
 • Rust en energiek tegelijk

Extra

 • Mijn stappenplan voor een magisch salesgesprek
 • Mijn 9 unieke eyeopeners to make sales fun

33 euro ex. btw

Deze energy healing is voor jou

Deze krachtige en transformerende Energy Healing is voor jou als jij je omzet wil verhogen en meer klanten wil aantrekken zonder aan ze te trekken. Je verlangt naar verkopen vanuit flow en overvloed en klanten die jou moeiteloos weten te vinden. 

Je bent ambitieus en hebt een missie die je wil delen met de wereld. Je weet dat je daarvoor afscheid mag nemen van je belemmerende overtuigingen rondom sales en hard werken. Je mag gaan staan voor je eigen waarde en gebruik maken van de kracht van intuïtie en energie om te verkopen. Zodat jij boven jezelf kan uitstijgen.

En je kan niet wachten om te ontdekken hoe magnetisch verkopen voor jou kan werken.

Hi! Ik ben Flo

Mijn naam is Florentine Zuure: intuïtief business coach en ondernemer, getrouwd met Thijs en mama van Toon. Er zijn nog zoveel meer rollen die ik vervul, maar wie ik in essentie ben is energie, enthousiasme en liefde. Alles wat ik aanbied is erop gericht jou te laten voelen en ervaren én te vertrouwen op je intuïtie, zodat je kan leven en ondernemen vanuit flow, plezier en vrijheid. 

Als intuïtief business coach begeleid ik jou bij het spiegelen en healen van blokkades. Ben ik in  staat om in te tunen op jou en jouw potentieel spot. Ik laat jou je waarde voelen en ervaren, zodat je boven jezelf uitstijgt. Ik voorzie je van nieuwe perspectieven en laat zien dat het anders kan, dat het moeitelozer kan en mag. Ik nodig je uit om meer flow en overvloed toe te staan in je leven en business.

Veelgestelde vragen

Werkt dit echt? Kan je echt magnetisch verkopen? 

Ik begrijp je twijfel. We hebben geleerd dat als we doelen willen behalen of iets willen bereiken, we daar hard voor moeten werken. Deze energy healing laat je ervaren en voelen dat het ook heel anders kan. All you have to do is trust. Als je nog twijfelt… Lees nog eens aandachtig de berichtjes die ik ontving van eerdere deelnemers. Wat denk jij, is het mogelijk? 

Wanneer kan ik de energy healing doen? 

Direct na je aanmelding ontvang je toegang tot de healing en kan je gelijk van start. Als je hem toch liever op een later moment volgt, kan dat ook. Ik raad je wel aan om dat moment in te plannen voor jezelf, zodat je echt commited bent. Let’s go all-in. 

Ontvang ik een opname van de energy healing? 

Deze ontvang je in je inbox en daar blijf je toegang toe houden. Je kan hem zo vaak herhalen als je wil.