fbpx

Dat we iets niet kunnen zien betekent niet dat het niet bestaat.

 
Door energy healing ben ik lichter gaan leven en dat is me toch een feestje!

Hoe werkt energy healing?

 

Energie is overal en alles is energie. Alles wat we zien, horen en voelen is energie en heeft een bepaalde trillingsfrequentie. Naast je fysieke lichaam heb je ook een energetisch lichaam, ook wel energieveld genoemd. Van dit energieveld zijn we ons soms minder bewust, maar dat betekent niet dat het niet bestaat.

Energie is dynamisch, het is constant in beweging. Door jouw lijf mag het stromen, dat is de bedoeling! Als jouw energie vrij kan stromen dan voel jij je energiek, fit, vrolijk, rustig, licht, vol vertrouwen en in balans.

Het lichaam heeft een zelfhelend vermogen en we kunnen gebruik maken van de krachtige levensenergie die altijd om ons heen is (in de lucht, de aarde en de zon). Deze twee samen zorgen ervoor dat wij ons optimaal kunnen voelen. Kunnen leven vanuit overvloed en onze volste potentie.

Als dat soms even zelf niet lukt, is energy healing wat mij betreft een ideale uitkomst. Ik gun het jou om overvloed te ervaren, te leven vanuit vertrouwen en jouw mooiste leven te leven vol energie.

Een goed voorbeeld van het aanvoelen van energie is de zin: “oeh diegene staat echt in mijn aura”. Wat er op dat moment gebeurt is dat het energieveld van diegene in aanraking komt met jouw energieveld. Ieder energieveld heeft een eigen trillingsfrequentie en de verschillen in frequentie dat is wat je dan voelt.

Energy healing zegt het eigenlijk al maar het gaat om het helen van je energieveld. Hierin kan namelijk tekort of overschot ontstaan, simpelweg omdat energie altijd in beweging is. En we in aanraking komen met alles om ons heen. Jouw energieveld functioneert het beste als het in balans is.

Door het verhogen van je trillingsfrequentie voel jij je levenslustig en vol vertrouwen. Dat is wat energy healing voor mij heeft gedaan en nog steeds doet en wat ik jou ook gun!

WAAR ENERGY HEALING JOU BIJ KAN HELPEN

 

✓ Focus en energie voor wat je wel wil

✓ Vertrouwen op jouw eigen flow en intuitie

✓ Gevoelig voor energie vanuit omgeving

Loslaten van oude patronen en oud gedrag

✓ Verminderen van beperkende overtuigingen

✓ Vermoeidheid, stress en spanning

✓ Rust, als je onrust ervaart

✓ Veel gedachten, zorgen en piekeren

Irritatie en frustratie

Gevoelens van angst

✓ Lichamelijke klachten

 

DE BENEFITS VAN ENERGY HEALING

 

 ✓ Leven en werken vanuit jouw eigen flow

✓ Gevoel van rust

 ✓ Diep vertrouwen in jezelf, het leven en jouw proces

 ✓ Vermindering van stress en lichamelijke klachten

 ✓ Het leven voelt lichter

 ✓ Meer energie en een fit gevoel

 ✓ Helderheid en focus bij het maken van keuzes

 ✓ Diepe connectie met je intuitie en daarop vertrouwen

 ✓ Aantrekken wat je wél wil

 ✓ Balans tussen vrouwelijke en mannelijke energie

 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN MIJN ENERGY HEALING?

Energy healing sessie in een notendop:

 1. Info bericht: Je ontvangt een bericht met alle praktische info
 2. Check-in: Waar loop je op dit moment tegen aan? Waar heb je last van?
 3. Start sessie: Ik stuur je een berichtje wanneer ik start
 4. Healing: Op afstand of fysiek, duurt meestal 30-35 min.
 5. Einde sessie: Ook hiervan ontvang je een seintje
 6. Aftercare: Samen bespreken we wat je hebt ervaren en hoe je je voelt?
 7. Message: Vaak krijg ik afgestemde boodschappen door voor jou. Als je het tof vindt om die te ontvangen, kan dat. 

“Tijdens de healing sessie merkte ik vooral een extreme rust. Een rust die over me heen is gekomen, terwijl ik een uur geleden nog onrustig op de bank zat te overdenken dat het morgen weer maandag is.

Nu laat ik het gewoon op me afkomen met een gevoel van vertrouwen dat ik het maandag ga ervaren en prima aankan. Mijn stress is omlaag, ik adem ineens door m’n neus en heb een lagere hartslag.

– Mark –

Mijn healing journey

 

Twee jaar geleden kreeg ik tijdens een meditatie de woorden ‘healing hands’ door en mijn handen begonnen te gloeien van warmte en energie. Ik had geen idee wat dit betekende. Toen deze woorden bleven terugkomen in meditaties en energy healing vaker op mijn pad kwam, voelde ik: hier mag en wil ik iets mee doen!

Zo kwam ook pranic healing op mijn pad, afkomstig van prana, wat levensenergie betekent. Er zijn twee natuur wetten waarop pranic healing is gebaseerd: het lichaam is in staat zichzelf te genezen en het lichaam gebruikt levensenergie om zichzelf levend te houden.

Levensenergie is continue beschikbaar van de zon, lucht en aarde. Tijdens de healings maken we gebruik van deze levensenergie en bevorderen we het zelfherstellende vermogen van het lichaam. De disbalans kan zowel fysiek als psychologisch zijn. Al na een healing kan je verschil merken en kan er grote verandering plaatsvinden.

Na de opleiding pranic healing werd mij duidelijk dat ik al zolang als ik mij herinner kan healen. Ik heb een helende werking op mensen, situaties en ruimtes. Dit was onbewust en ik kon hier geen uiting aan geven. Nu heb ik mijn eigen manier van healing ontdekt en die blijft met mij mee ontwikkelen.

Ik werk intuïtief en laat me leiden door de energie die ik voel door mijn verbinding met jou. In alle energieverhogende ervaringen die ik aanbied, stem ik helemaal af op jou, laat energie stromen en mijn intuïtie spreken. Soms komen er beelden, woorden, gevoelens en emoties naar boven. Allemaal hebben ze als doel jouw energie te vitaliseren en je zelfhelende vermogen bevorderen. Zodat jouw trillingsfrequentie kan verhogen en je lichter kan leven.

“Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. It is physics.”

– Albert Einstein –

ENERGY HEALING 1 OP 1

Ik tune helemaal in op jou. We gaan aan de slag met iets waar jij op dit moment tegen aan loopt en waarbij je wat verlichting kan gebruiken.

Vaak zorgt de sessie voor een fijn gevoel van rust en balans. Je trillingsfrequentie wordt hoger dus je kan meer aantrekken van wat je wil. En het lukt je goed om bij je eigen energie te blijven. 

Jouw investering: 147,- excl. btw

Na je bevestigingsmail neem ik contact met je op voor het inplannen van de healing op korte termijn. 

  ANDEREN OVER ENERGY HEALING

  “Een aantal dingen kwamen steeds vaker als patroon terug in mijn leven. Het leek mij interessant om te kijken of en hoe Flo dat in een healing tegen zou komen. Na de healing merkte ik wat het deed. Ik vond de uitleg en berichten na de healing ontzettend fijn.

  Vlak na de healing was ik extreem rustig en voldaan, echt een fijne kalmte. De dagen na de healing merkte ik dat ik veel ging loslaten. Het mooiste was dat mijn rugpijn weg was. Dat duidt bij mij vaak op het niet goed geaard zijn. Precies wat Flo tijdens de healing opmerkte en ging healen. Wauw!”

  Simone, Utrecht

  “Wauw wat een bijzondere ervaring! Ik wilde graag een energy healing, omdat ik laag in mijn energie zat.

  Tijdens de healing kwam er een soort rust over me heen. Het bericht wat ik kreeg van Flo na de healing vond ik echt heel erg mooi en bijzonder. Aan de hand van de healing beschreef ze mij als persoon en dat was spot on!

  Ik kreeg nog een prachtige boodschap mee die me zowel aan het huilen als aan het lachten maakte. De rest van de dag voelde ik me vrijer en vrolijker.De dagen erna voel ik een rust en een diep vertrouwen. Mijn energie voelt weer zuiver.”

  Annemarijn, Helvoirt

  veelgestelde vragen 

  Wat is Pranic healing?
  Pranic Healing is een simpele en effectieve healing techniek waarbij geen fysieke aanraking nodig is. Pranic Healing is een uiterst effectief healing systeem wat is ontwikkeld door de Maleisische Master Choa Kok Sui. Deze techniek maakt gebruik van prana – levensenergie – om het energieveld van het lichaam in balans te brengen. Deze onzichtbare levensenergie herstelt het evenwicht in het lichaam en zorgt voor vitaliteit en meer energie 

  Hoe lang duurt een sessie?
  De healing sessie duurt in totaal ongeveer 1 uur. Dit is inclusief check-in en en aftercare. De healing zelf duurt meestal 30-35 minuten. 

  Waar vind de healing sessie plaats?

  Op dit moment vinden de healings plaats op afstand. Het effect van een healing is dan net zo krachtig als op locatie. Aangezien alles energie is. Het gaat erom dat ik al mijn aandacht, energie met de juiste intenties richt op jouw energie. Denk maar aan de frequenties van de radio of het bellen via onze mobiele telefoons, hiervoor is ook geen fysieke nabijheid nodig. 

  De healing sessies op afstand voer ik thuis uit in een rustige kamer. Ik bereid mij voor met een meditatie en lichamelijke oefeningen. Jij kan tijdens de healing een rustige plek opzoeken waar je ongestoord kan liggen of zitten. 

  Hoe werkt healing op afstand?

  De healings vinden veelal plaats op afstand. Ik krijg vaak de vraag hoe dat werkt. Het is zo simpel als het bellen met onze mobiele telefoons, waar tegenwoordig ook geen draad meer voor nodig is. Ik kan met al mijn aandacht, energie en focus intunen op jouw energie en daarmee aan de slag gaan.

  Wat is mijn investering voor een healing sessie?

  Het is van groot belang dat er tussen ons tijdens de healing een uitwisseling van energie plaatsvindt. De tijd die ik investeer tijdens de healing en de investering in geld die jij doet. Geld is ook energie en zo is deze uitwisseling in balans.

  De investering voor een losse healing sessie is € 147,- excl. btw.