fbpx

Flow & Focus Challenge

Leer intuitief ondernemen zodat jij flow en focus ervaart en next level impact creert voor jouw klanten.

Heb jij heel veel ideeën voor je business, maar voelt het vaak alsof je achter de feiten aanloopt? Heb je behoefte aan focus jouw volgende stap te bepalen? Wil je groeien met je business, maar zeker niet met de standaard marketing trucjes?

Laat je intuïtie je leiden op je ondernemerspad, gefocust en vanuit jouw eigen flow. 

  • Je bent gestart als ondernemer (of wil starten) om meer vrijheid te ervaren, maar nu voelt het vaak alsof je toch heel hard aan het werken bent. Er komt geen einde aan de to do lijst en dat voelt als een druk.
  • Je hebt mega veel ideeen om je business te starten en houdt van nieuwe ideeen uitwerken, maar vind het lastiger om gefocust dingen af te maken.
  • Je wil juiste en passende klanten aantrekken, maar niet met de geijkte sales tools.  Je weet dat jouw energie van belang is voor succesvol verkopen.
  • Je wil graag ondernemen vanuit vertrouwen op jouw intuïtie en flow, maar weet niet goed hoe je dat op een succesvolle en winstgevende manier kan doen.
  • Je droomt groots, wat soms overwhelming kan voelen. Zo stel je keuzes uit, blijf je piekeren en verval je in afleiding.

Het zou ideaal zijn als je volledig vertrouwt en luistert naar jouw intuïtie. Zodat je intuïtief beslissingen kan maken en zo tijd, energie en geld bespaart. Je laat je business groeien vanuit jouw authentieke zelf en daardoor ervaar je vrijheid, voldoening en so much joy.

Tessa:Deze challenge laat je zien en ervaren wat jij allemaal al in je hebt en dat je het waard bent om dit te gaan uitdragen.”

Maar hoe dan?

Laat ik beginnen met te zeggen dat ondernemen awesome is, want het gaat je de vrijheid geven waar je naar verlangt. Mijn ervaring leert dat je die vrijheid wel pas gaat ervaren als jij volledig jezelf durft en kan zijn in je business. Door intuitief te ondernemen ervaar ik flow en focus in mijn daily business. Met als resultaat: rust, voldoening, (financiele) vrijheid en plezier.

Maar dit is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Na een heftige burn-out was flow en focus bij mij ver te zoeken. Na jaren van persoonlijke, intuitieve en spirituele ontwikkeling, ben ik meer mezelf dan ooit tevoren. Toen ik mijn intuïtie en mijn unieke waarde serieus ben gaan nemen, onstond er zoveel flow, vrijheid, licht en plezier.  Die heerlijke flow is nu dagelijks aanwezig. En als het er niet is, weet ik wat ik kan doen om mijzelf weer in flow te krijgen.

Waarom flow en focus? 
Door deze flow lukt het mij om te focussen op wat voor mij belangrijk is in mijn leven en businesss, en dat geeft mij een immens gevoel van vrijheid. Vanuit mijn eigen flow en met deze focus ontwikkelde ik een aanbod voor mijn klanten dat volledig past bij mij, mijn purpose en waarbij ik mijn gehele toolbox kan inzetten. Een business die bijdraagt aan mijn mooiste leven en vrijheid.

Dat gun ik jou ook! Ik gun jou een business waarin jouw volledige waarde tot haar recht komt, zodat jij waardevolle impact creeert voor jouw klanten. Laat jouw intuitie je leiden op je ondernemerspad, zodat jij flow en focus ervaart. Vanuit flow trek jij energetisch de juiste klanten aan en door focus ervaar je rust en helderheid.

Precies daarom organiseer ik van 19 t/m 23 oktober de Flow & Focus Challenge. Tijdens deze vijfdaagse challenge ontdek jij hoe je door intuitief te ondernemen flow ervaart in je daily business en helderheid hebt over jouw volgende juiste stap.

Ik nodig je uit voor een transformatie: van hard werkende ondernemer naar een intuitieve ondernemer die vol vertrouwen haar pad volgt om impact te creeren.

Deze challenge is voor jou als je…

✓ Heel veel challenges, coaching, healing en andere teachings volgt. Terwijl je weet dat het enige wat jij écht nodig hebt, focus is, en een diep geloof in jouw eigen waarde!

✓ Heel druk bent en je afvraagt of nog een challenge wel zo’n goed idee is. Je wilt efficienter met je tijd omgaan, zodat je meer vrijheid ervaart. Slimmer werken in plaats van harder.

✓ Een van die ambitieuze ondernemers bent die een missie heeft om de wereld mooier te maken. Je voelt die drive en verlangt naar ondernemen vanuit jouw purpose. 

✓ Meer helderheid wil in de rol die jij mag innemen als voorbeeld en leider voor jouw (potentiële) klanten, vanuit jouw purpose.

✓ Tomeloos veel ideeën hebt om je missie tot uiting te brengen. Je start vaak vol enthousiasme, maar gaandeweg raak je overwhelmed door de hoeveelheid ideeën. Dan verval je toch weer in zoals ik het noem: de freeze-modus. 

✓ Vanuit jouw eigen intuïtie en flow wil ondernemen, omdat je een gevoelsmens bent en dingen graag doet op jouw manier. Je hecht veel waarde aan vrijheid en oprechte verbinding.

✓ Op zoek bent naar balans tussen enerzijds go with the flow (je eigen wel te verstaan) en anderzijds inspired action ondernemen vanuit full focus.

“Do what makes your soul shine”

Het is tijd

De wereld is aan het veranderen en dat voel jij ook! We worden steeds bewuster en het aantal prikkels en hoeveelheid input die we voor onze kiezen krijgen, stijgt met de dag! Anderzijds kiezen we steeds vaker voor vrijheid en verbinding als kernwaarden en blijft het aantal ondernemers stijgen.

In deze snel veranderende tijd met zoveel prikkels en een hang naar vrijheid, is het als ondernemer en gevoelsmens heel belangrijk om te vertrouwen op je intuitie en je daardoor te laten leiden. Meer en meer ondernemers maken de stap om vanuit hun eigen flow, met purpose te ondernemen. Ik word er zo blij van om dat te zien!

Door het stijgend aantal vrouwelijke ondernemers, kan je gaan twijfelen aan je eigen onderscheidende vermogen. Varen op jouw intuitie is ideaal om je te onderscheiden. 

Wat kan je verwachten van de challenge:

1. De challenge duurt vijf dagen, van maandag 19 oktober tot vrijdag 23 oktober. Als je je aanmelding hebt voldaan ontvang je direct een bevestigingsmail met alle info. 

2. De eerste vier dagen ontvang je iedere dag om 9.00 uur een online masterclass van ongeveer 45 minuten. Hierin deel ik met jou al mijn kennis over flow & focus. 

3. Iedere dag ontvang je ook een e-mail met daarin een video met uitleg over de opdrachten van die dag.

4. Naast de e-mails en masterclasses ontvang je een werkboek waarin we jouw Flow & Focus helemaal helder gaan krijgen én waar je na de challenge altijd op kan teruggrijpen. Want flow & focus blijven als ondernemer altijd van groot belang.

5. Op dag 5 geef ik ook een live masterclass waarin je ontdekt hoe jij vanuit jouw intuïtie, flow en unieke waarde impact kan maken. Daarnaast is er alle mogelijkheid voor het stellen van jouw persoonlijke vragen.

6. Jouw investering voor deze unieke challenge is 33 euro exclusief btw. Dit bedrag heb ik bewust gekozen, omdat het mijn Lucky Number is. Door dit bedrag te kiezen sluit je automatisch aan op de 33 magic. 

Denise: “Ik kan wel zeggen dat deze challenge mijn leven heeft veranderd! Door de waardevolle info en Flo’s ervaringen ben ik enorm geïnspireerd om mijn eigen Flow onder de loep te nemen. Haar enthousiasme daarbij is aanstekelijk, pas op!”

Het wordt mega waardevol!

“Ik kan wel zeggen dat deze challenge mijn leven heeft veranderd. Ik kreeg in vijf dagen mega veel inzicht in mijn goede en minder goede gewoontes. Ik werd mij erg bewust van mijn energielevel en wat daaraan bijdraagt (en wat niet).

In de opdrachten krijg je nieuwe manieren aangereikt hoe je je flow kan verbeteren. Flo speelt moeiteloos in op de vragen uit de groep met kennis en haar eigen ervaringen. Haar enthousiasme daarbij is aanstekelijk, pas op!”

Denise Kruiver

Intuïtief Coach

Wat mij veel inzicht gaf in de challenge is de manier hoe je flow kunt houden, wat flow voor mij is en hoe ik me daarbij voel. Daarnaast ook het flowplan, precies wat ik nodig heb om in flow te blijven.

Deze challenge laat je zien wat jij allemaal al in je hebt en dat je het waard bent om dit te gaan uitdragen. Ook de communicatie met de groep vond ik erg leuk, een groep gelijkgestemden allemaal even enthousiast. Ik ging er helemaal van aan staan!

Tessa Aldewereld

Doula in opleiding

“Flo heeft mij op een fantastische manier geholpen om mijn bedrijf zo in te richten dat het echt bij mij past. Hierdoor kan ik moeiteloos en met plezier ondernemen. Ze ziet en voelt direct aan waar verbeterpunten liggen om je bedrijf efficiënter in te richten.

Flo schept op een prachtige intuïtieve manier orde in de chaos waardoor je kan groeien als ondernemer!”

Tessa Deen

Coaching met Paarden

Werken met Flo is concreet en vol focus! 

Met Flo ontdekte ik mijn blinde vlekken en brachten we focus aan. Fijn voor elke (startende) ondernemer die het lastig vindt om door de bomen het bos te zien en het spannend vindt om actie te ondernemen. Dat is na werken met Flo onmogelijk!

Myrthe Glasbergen

Pure Artist & Voice healing

“Flo heeft de gave om je terug te brengen naar je eigen kracht, flow en concept. Ze heeft een enorme sprankelende energie die aanstekelijk is.

Ze legt razendsnel verbindingen tussen alles wat ze weet. Zodoende spiegelt ze je door de juiste vragen te stellen en tot de kern te komen. Tot ontroerends toe…

Heel bijzonder!”

Madelon Kemp

Coach

Flo stelt de juiste vragen, legt verbindingen en laat je over dingen nadenken waar je anders niet bij stilstaat. Ik heb meer zicht gekregen waar ik heen wil en hoe ik dit kan bereiken met mijn business.

Het brainstormen geeft je inspiratie voor nieuwe ideeën. Hierdoor ben je weer back on trackt! Erg waardevol en ik ervaar volledige flow.”

Mirjam Schut

Coach

En wie ben ik dan?

Ik ben Florentine Zuure, bijna 33 jaar (my lucky number), de intuïtieve businesscoach van Nederland. Iedere businesscoach kan je van alles vertellen, maar ik ben degene die je echt laten vertrouwen op jouw intuïtie en flow. Omdat ik geloof dat je vanuit die energie de juiste klanten aantrekt en voor hen de meeste waardevolle impact creëert.

Na een burn-out stapte ik in een jarenlange journey van persoonlijke, intuïtieve en spirituele ontwikkeling. Van zoveel mensen heb ik fantastische dingen mogen leren, waar ik hen voor altijd dankbaar voor ben. Na mij onder te dompelen in iemands teachings, was het daarna altijd weer aan mij om het te laten passen bij mij. Ik werd terug gebracht naar mijn intuïtie om te voelen en ervaren wie ik ben, wie ik ben in essentie. Om vanuit daar een bijdrage te leveren aan de wereld, impact te maken en iets na te laten.

Stappen in vertrouwen
Laat ik het zo zeggen… Wat ik de afgelopen jaren heb meegemaakt was niet makkelijk. We hebben niet alles in de hand wat er op ons pad komt in ons leven. Maar door mijn leven intuïtief te leiden en te ondernemen vanuit flow en focus, kan ik het dragen. Je intuïtie liegt nooit en laat je nooit in de steek.

In het spel van ondernemen krijg je allerlei uitdagingen en tegenslagen op je pad. Het is aan jou om dit spel intuitief te gaan spelen vanuit flow en focus. Ik geloof namelijk dat jij hier wat te doen hebt op aarde. Het is tijd om jouw unieke waarde te delen met de wereld. Geloof me, hierin kan jouw intuïtie jouw gids zijn. Je hoeft het niet te doen op de manier die passend is voor anderen. Het gaat erom jouw manier te ontdekken.

Tijdens deze challenge vergroot jij je vertrouwen in je intuitie. Ook ontdek je hoe je gefocust kan ondernemen vanuit jouw eigen flow! Ik deel mijn eigen ervaringen door een combinatie van energiemanagement, intuïtieve ontwikkeling, praktische en strategische business skills. Door te vertrouwen en varen op je intuitie, ben jij helemaal jezelf als mens en ondernemer. Zo ben je mega onderscheidend en trek jij de klanten aan die jouw hulp heel goed kunnen gebruiken. 

Veelgestelde vragen

 

Voor wie is de challenge?
De challenge is voor ondernemers die ondernemen vanuit een purpose. Ze hebben heel veel ideeën om hun business succesvol te laten groeien. Door die hoeveelheid aan ideeën missen ze focus. Ze willen ondernemen vanuit hun eigen flow, omdat vrijheid een belangrijke kernwaarde is.

Ben ik al ver genoeg?
Deze vraag krijg ik heel vaak en verbaast mij altijd een beetje. Er is namelijk géén start niveau nodig om aan deze challenge deel te nemen. Het is voor iedereen die meer flow wil ervaren en wil focussen op wat voor jou belangrijk is in je leven en je business.

Kan ik ook deelnemen als ik geen ondernemer ben, of nog moet starten met ondernemen?
Ook als je geen ondernemer bent, kan je meedoen aan de challenge. Flow & Focus zijn niet alleen fijn tijdens het ondernemen, maar ook in je leven. Juist ook voor ondernemers die nog willen gaan starten is de challenge heel verhelderend! In de vorige editie hebben ook deelnemers mee gedaan die geen ondernemer zijn. Die hebben de challenge als heel fijn ervaren.

Wanneer is de challenge?
De challenge start op maandag 19 oktober en duurt tot en met vrijdag 23 oktober.

Hoe werkt de challenge?
Op de eerste vier dagen (maandag t/m donderdag) vindt er om 9.00 uur een masterclass plaats van 40 minuten. Hierin deel ik informatie en tips en tricks over het creëren van flow en het bepalen van focus. Op vrijdag 23 oktober is er een extra lange masterclass van 60 minuten, zodat je ook al je vragen kan stellen. Op alle vijf de dagen ontvang je om 9.00 uur een e-mail met daarin de opdrachten van die dag en de inhoud van de masterclass. 

Wat zijn kosten voor de challenge?
Energie stroomt het beste in balans. Daarom wil ik niet alleen ontvangen, maar ook geven. Ik geef jou zoveel mogelijk waarde in vijf dagen, maar niet alleen dat. Jouw investering voor deze challenge is 33 euro exclusief btw.  

Is er de mogelijkheid voor persoonlijk contact?
In de masterclass op vrijdag is er de mogelijkheid om je persoonlijke vragen te stellen. Verder kan je me altijd je vragen mailen naar hello@florentinezuure.nl

Doe jij mee?