fbpx

Flow & Focus Challenge

De challenge waarin je leert om gefocust te ondernemen vanuit flow. Creëer helderheid in jouw te nemen stappen, zodat jij je door niets of niemand laat tegenhouden bij het bouwen van je droombusiness.

Voel jij je overwhelmed door de hoeveelheid ideeën die je hebt voor je business? En twijfel je wat nu de juiste eerste volgende stap is om te zetten?  Wil jij je minder aantrekken van wat anderen ergens van vinden? En mag jij nog meer geloven in je eigen waarde en expertise? 

Ik help je inzicht te krijgen in de te nemen stappen, zodat jij je door niets of niemand laat tegenhouden bij het bouwen van jouw droombusiness. Je groeit intuïtief en ontwikkelt zo het vertrouwen wat je nodig hebt om impact te creëren. 

Herken jij dit: 

  • Je bent veel tijd kwijt met het ‘bedenken’ wat de juiste eerste volgende stap zou zijn voor het laten groeien van je business.
  • Nieuwe ideeen heb je genoeg, maar je mist de focus om dingen af te maken en er echt goed geld mee te verdienen. 
  • Je bent gestart als ondernemer (of wil starten) om meer vrijheid te ervaren, maar nu ben je toch vaak als hard werken. 
  • Passende klanten aantrekken voelt als een uitdaging. Je wil meer klanten, maar de standaard marketing en sales tools zijn niet echt jouw ding. 
  • Je wil jouw intuïtie ontwikkelen en daar meer op vertrouwen. Zodat jij dit kan inzetten om je klanten nog beter te helpen. 
  • Door de hoeveelheid ideeën en twijfel wat nu de juiste stap is om te zetten, beland je in een soort freeze-modus. Je stelt keuzes uit, houd jezelf klein en staat voor je gevoel stil. 

Het is tijd om in beweging te komen. Het is tijd om jouw flow te creëren en helderheid te krijgen in de te nemen stappen die jouw business tot een succes maken. In de Flow & Focus Challenge leer ik je hoe jij dat doet. Doe je mee?

Tessa:Deze challenge laat je zien en ervaren wat jij allemaal al in je hebt en dat je het waard bent om dit te gaan uitdragen.”

Hoe dan?

Laat ik beginnen met te zeggen dat ondernemen awesome is, want het gaat je de vrijheid geven waar je naar verlangt. Mijn ervaring leert dat je die vrijheid wel pas gaat ervaren als jij volledig jezelf durft en kan zijn in je business. Door intuïtief te ondernemen ervaar ik flow en focus in mijn daily business. Met als resultaat: rust, voldoening, (financiële) vrijheid en plezier.

Maar dit is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Na een heftige burn-out was flow en focus bij mij ver te zoeken. Na jaren van persoonlijke, intuïtieve en spirituele ontwikkeling, ben ik meer mezelf dan ooit tevoren. Toen ik mijn intuïtie en mijn unieke waarde serieus ben gaan nemen, ontstond er zoveel flow, vrijheid, licht en plezier.  Die heerlijke flow is nu dagelijks aanwezig. En als het er niet is, weet ik wat ik kan doen om mijzelf weer in flow te krijgen.

Waarom flow en focus? 
Vertrouwen op jouw intuitie en flow creëren, zorgen voor helderheid in jouw te nemen stappen. Vanuit jouw eigen flow en ontwikkel jij gefocust een aanbod voor jouw klanten dat volledig past bij jou, jouw purpose en waarbij jij jouw hele toolbox kan inzetten. Kortom, een business die bijdraagt aan je mooiste leven in vrijheid.

Dat gun ik jou zo! Precies daarom organiseer ik van 4 t/m januari de Flow & Focus Challenge. Tijdens deze vijfdaagse challenge ontdek jij hoe je door intuïtief te ondernemen flow ervaart in je daily business en helderheid hebt over jouw volgende juiste stap.

Ik nodig je uit voor een transformatie: van hard werkende ondernemer naar een intuïtieve ondernemer die vol vertrouwen haar pad volgt om impact te creëren.

Deze challenge is voor jou als je…

✓ Heel veel challenges, coaching, healing en andere teachings volgt. Terwijl je weet dat het enige wat jij écht nodig hebt, focus is, en een diep geloof in jouw eigen waarde!

✓ Heel druk bent en je afvraagt of nog een challenge wel zo’n goed idee is. Je wilt efficienter met je tijd omgaan, zodat je meer vrijheid ervaart. Slimmer werken in plaats van harder.

✓ Een van die ambitieuze ondernemers bent die een missie heeft om de wereld mooier te maken. Je voelt die drive en verlangt naar ondernemen vanuit jouw purpose. 

✓ Meer helderheid wil in de rol die jij mag innemen als voorbeeld en leider voor jouw (potentiële) klanten, vanuit jouw purpose.

✓ Tomeloos veel ideeën hebt om je missie tot uiting te brengen. Je start vaak vol enthousiasme, maar gaandeweg raak je overwhelmed door de hoeveelheid ideeën. Dan verval je toch weer in zoals ik het noem: de freeze-modus. 

✓ Vanuit jouw eigen intuïtie en flow wil ondernemen, omdat je een gevoelsmens bent en dingen graag doet op jouw manier. Je hecht veel waarde aan vrijheid en oprechte verbinding.

✓ Op zoek bent naar balans tussen enerzijds go with the flow (je eigen wel te verstaan) en anderzijds inspired action ondernemen vanuit full focus.

Het is tijd

De wereld is aan het veranderen en dat voel jij ook! We worden steeds bewuster en het aantal prikkels en hoeveelheid input die we voor onze kiezen krijgen, stijgt met de dag! Anderzijds kiezen we steeds vaker voor vrijheid en verbinding als kernwaarden en blijft het aantal ondernemers stijgen.

In deze snel veranderende tijd met zoveel prikkels en een hang naar vrijheid, is het als ondernemer en gevoelsmens heel belangrijk om te vertrouwen op je intuitie en je daardoor te laten leiden. Meer en meer ondernemers maken de stap om vanuit hun eigen flow, met purpose te ondernemen. Ik word er zo blij van om dat te zien!

Door het stijgend aantal vrouwelijke ondernemers, kan je gaan twijfelen aan je eigen onderscheidende vermogen. Varen op jouw intuitie is ideaal om je te onderscheiden. 

Wat kan je verwachten van de challenge:

1. De challenge duurt vijf dagen, van maandag 4 januari t/m vrijdag 8 januari. Als je je aanmelding hebt voldaan ontvang je direct een bevestigingsmail met alle info. 

2. De eerste vier dagen ontvang je iedere dag om 9.00 uur een waardevolle masterclass van ongeveer 45 minuten. Hierin deel ik met jou al mijn kennis over flow & focus. 

3. Iedere dag ontvang je ook een begeleidende e-mail met daarin een video’s en de oefeningen van die dag.

4. Naast de e-mails en masterclasses ontvang je een werkboek waarin je jouw helderheid gaat creeren. Hier kan je ook na de challenge naar terugkijken, want flow & focus blijven als ondernemer altijd van groot belang.

5. Op dag 5 geef ik ook een live masterclass waarin je ontdekt hoe jij vanuit jouw intuïtie, flow en unieke waarde impact kan maken. Daarnaast is er alle mogelijkheid voor het stellen van jouw persoonlijke vragen.

6. Jouw investering voor deze unieke challenge is 47 euro exclusief btw. Ik weet namelijk dat dit een bedrag is wat jij in jezelf durft te investeren 🙂 

Denise: “Ik kan wel zeggen dat deze challenge mijn leven heeft veranderd! Door de waardevolle info en Flo’s ervaringen ben ik enorm geïnspireerd om mijn eigen Flow onder de loep te nemen. Haar enthousiasme daarbij is aanstekelijk, pas op!”

Het wordt mega waardevol!

“Ik kan wel zeggen dat deze challenge mijn leven heeft veranderd. Ik kreeg in vijf dagen mega veel inzicht in mijn goede en minder goede gewoontes. Ik werd mij erg bewust van mijn energielevel en wat daaraan bijdraagt (en wat niet).

In de opdrachten krijg je nieuwe manieren aangereikt hoe je je flow kan verbeteren. Flo speelt moeiteloos in op de vragen uit de groep met kennis en haar eigen ervaringen. Haar enthousiasme daarbij is aanstekelijk, pas op!”

Denise Kruiver

Intuïtief Coach

Wat mij veel inzicht gaf in de challenge is de manier hoe je flow kunt houden, wat flow voor mij is en hoe ik me daarbij voel. Daarnaast ook het flowplan, precies wat ik nodig heb om in flow te blijven.

Deze challenge laat je zien wat jij allemaal al in je hebt en dat je het waard bent om dit te gaan uitdragen. Ook de communicatie met de groep vond ik erg leuk, een groep gelijkgestemden allemaal even enthousiast. Ik ging er helemaal van aan staan!

Tessa Aldewereld

Doula in opleiding

“Flo heeft mij op een fantastische manier geholpen om mijn bedrijf zo in te richten dat het echt bij mij past. Hierdoor kan ik moeiteloos en met plezier ondernemen. Ze ziet en voelt direct aan waar verbeterpunten liggen om je bedrijf efficiënter in te richten.

Flo schept op een prachtige intuïtieve manier orde in de chaos waardoor je kan groeien als ondernemer!”

Tessa Deen

Coaching met Paarden

Werken met Flo is concreet en vol focus! 

Met Flo ontdekte ik mijn blinde vlekken en brachten we focus aan. Fijn voor elke (startende) ondernemer die het lastig vindt om door de bomen het bos te zien en het spannend vindt om actie te ondernemen. Dat is na werken met Flo onmogelijk!

Myrthe Glasbergen

Pure Artist & Voice healing

“Flo heeft de gave om je terug te brengen naar je eigen kracht, flow en concept. Ze heeft een enorme sprankelende energie die aanstekelijk is.

Ze legt razendsnel verbindingen tussen alles wat ze weet. Zodoende spiegelt ze je door de juiste vragen te stellen en tot de kern te komen. Tot ontroerends toe…

Heel bijzonder!”

Madelon Kemp

Coach

Flo stelt de juiste vragen, legt verbindingen en laat je over dingen nadenken waar je anders niet bij stilstaat. Ik heb meer zicht gekregen waar ik heen wil en hoe ik dit kan bereiken met mijn business.

Het brainstormen geeft je inspiratie voor nieuwe ideeën. Hierdoor ben je weer back on trackt! Erg waardevol en ik ervaar volledige flow.”

Mirjam Schut

Coach

Waarom ik jou kan helpen? 

Mijn naam is Florentine Zuure. Als intuïtief businesscoach en ondernemer help ik jou inzicht te verkrijgen in de te nemen stappen, zodat jij je door niets of niemand laat tegenhouden om je droombusiness te realiseren. Samen ontwikkelen we het vertrouwen in jouw intutie, zodat jij de waarde kan leveren waar je klant naar verlangt. 

Na een burn-out stapte ik in een jarenlange journey van persoonlijke, intuïtieve en spirituele ontwikkeling. Deze lessen hebben mij geholpen, mijn intuitie te vertrouwen en erop te varen in mijn leven en het runnen van mijn business. 

Stappen in vertrouwen
Als zelfstandig ondernemer krijg je allerlei uitdagingen en tegenslagen op je pad. Het ontwikkelen van je intuitie en het vertrouwen in jouw waarde, helpt je veerkrachtig met deze uitdagingen om te gaan. Het ondernemersspel mag jij gaan spelen vanuit flow en focus. Het is aan jou om dit spel intuitief te gaan spelen vanuit flow en focus. Jij mag ondernemenen op jouw eigen manier, want ondernemen vanuit jezelf dat is de sleutel tot succes. Niemand anders kan het voor je doen. 

Alles wat ik aanbied is altijd een combinatie van twee dingen. Enerzijds praktische en strategische business kennis en skills (afkomstig uit mijn bedrijfskunde studie en werkervaring bij corporate bedrijven). Anderzijds het ontwikkelen van jouw intuitie zodat jij daarop kan vertrouwen en gaat geloven in je eigen waarde. Zodat jij je door niks of niemand laat tegen houden om jouw dromen te realiseren. 

Veelgestelde vragen

 

Voor wie is de challenge?
De challenge is voor zelfstandige, vrouwelijke ondernemers of ondernemers in spe. Het is tijd dat zij zichzelf en hun business op waarde gaan schatten. Door te vertrouwen op hun intuitie en die in te zetten voor hun business én door vanuit flow gefocust te ondernemen, gaan zij de impact creeren waar hun klanten op zitten te wachten. 

Is deze challenge iets voor mij? 
Dit is niet een antwoord wat ik je kan geven. Ik gun jou deze challenge met heel mijn hart. Maar ik geloof ook heel sterk dat de ondernemers die voelen dat dit voor hen is, zich aanmelden. Als jij twijfelt wil ik je graag uitnodigen om even je ogen te sluiten en te voelen wat je voelt als je denkt aan deze challenge. Voel je gezonde spanning om aan de slag te gaan of voel je een nee. All is good. 

Kan ik nu al meedoen? 
Deze vraag krijg ik heel vaak en verbaast mij altijd een beetje. Er is niet een bepaald niveau nodig wat je hebt behaald om mee te kunnen doen aan deze challenge. Het is voor alle ondernemers en ondernemers in spe, die meer flow willen ervaren, vertrouwen op hun intuitie en gefocust de te nemen stappen willen zetten.

Kan ik ook deelnemen als ik geen ondernemer ben, of nog moet starten met ondernemen?
Ook als je geen ondernemer bent, kan je meedoen aan de challenge. Flow & Focus zijn niet alleen fijn tijdens het ondernemen, maar ook in je leven. Juist ook als je wil gaan starten als ondernemer voor ondernemers die nog willen gaan starten is de challenge heel verhelderend! In de vorige editie hebben ook deelnemers mee gedaan die geen ondernemer zijn. Die hebben de challenge als heel fijn ervaren.

Wanneer is de challenge?
De challenge start op maandag 4 januari en duurt tot en met vrijdag 8 januari.

Hoe werkt de challenge?
Op de eerste vier dagen (maandag t/m donderdag) vindt er om 9.00 uur een masterclass plaats van 40 minuten. Hierin deel ik informatie en tips en tricks over het creëren van flow en het bepalen van focus. Op vrijdag is er een extra lange masterclass van 60 minuten, zodat je ook al je vragen kan stellen. Op alle vijf de dagen ontvang je om 9.00 uur een e-mail met daarin de opdrachten van die dag en de inhoud van de masterclass. 

Wat zijn kosten voor de challenge?
Energie stroomt het beste in balans. Daarom wil ik niet alleen ontvangen, maar ook geven. Ik geef jou zoveel mogelijk waarde in vijf dagen, maar niet alleen dat. Jouw investering voor deze challenge is 47 euro exclusief btw.  

Is er de mogelijkheid voor persoonlijk contact?
In de masterclass op vrijdag is er de mogelijkheid om je persoonlijke vragen te stellen. Verder kan je me tussentijds je vragen mailen naar hello@florentinezuure.nl

Doe jij mee?