top of page

Familieopstellingen
& systemisch werk

Tja, waar verlang je eigenlijk naar? Je bent vooral nieuwsgierig nwat er nog meer voor je mogelijk is. Je draait al een lekkere omzet per maand en hebt leuke klanten. Je bevindt je in een comfortabele situatie, financieel en praktisch. Je wordt gewaardeerd op wat je nu van jezelf laat zien, maar voelt dat er zoveel meer in zit.  bent ongelofelijk nieuwsgierig wat er nog meer voor jou mogelijk is. Je kent de bekende strategieën die veel worden geteacht, maar die passen jou niet. Je wil het op jouw eigen, unieke manier doen.

Voel je dat het tijd is om luikjes te open? Waarvan je nog niet weet of ziet wat er achter ligt, maar waarvan je voelt dat het zo magisch gaat zijn?

 

Als je met mij gaat werken, doen we dat in de onderstroom, maar ook lekker praktisch in de bovenstroom.

1:1 coaching

Ik laat je meevoeren op een reis naar datgene wat voor jou de bedoeling is. Daar waar je thuis kan komen bij jezelf. 

 

Ik stem me af. Tune in op jou. Op je verlangens en ik beloof je dat er een wereld voor je open gaat. Je kan wel een liefdevolle schop onder je kont gebruiken om groots te dromen en een cheerleader die 100% je waarde en potentie ziet en niet stopt tot je die grootse dromen realiseert.

Image by Leone Venter

PRESENTS
Het goud van je voorouders

Ontdek het goud uit je voorouders. Voel je gedragen door hen, God en de aarde. Open jezelf om alles wat je ouders zijn en niet zijn, te ontvangen. Zodat de stroom van liefde, overvloed en kracht jou kan bereiken en door jou heen kan stromen.

Image by Lo Sarno

PRESENCE
Claim jouw eigen unieke plek

Het is tijd om jouw plek te accepteren en hem volledig in te nemen. Jouw eigen, unieke plek in je familiesysteem, de wereld en je business. Be present en voel wat echt voor jou bestemd is, wat de bedoeling is en waar je vanuit vertrouwen naar toe mag bewegen.

PRESENT
Fully express who you are

Inspiratie ontvangen in overgave, jouw creativiteit te laten stromen om vanuit daadkracht geboorte te geven aan wat er door jou heen geboren wil worden.Een (nieuw) aanbod, een bedrijf of een project waarin jij alles van jezelf kwijt kan.

bottom of page