fbpx

Gratis inspiratie speciaal voor jou

Het doel van het leven is joyful expansion

Als er iets is wat het leven mij heeft geleerd is dat we hier op aarde zijn om te leren, ontwikkelen en groeien. Wat mij betreft is ons doel hier joyful expansion. Als generator (volgens Human Design) is mijn strategie om te reageren op alles wat ik zie, hoor en voel. Ik vind het daarom heerlijk om mij te laten inspireren door alles om mij heen. 

Anderzijds voel ik een enorme drive om impact te maken en zoveel mogelijk mensen te laten zien, voelen en ervaren dat het ook anders kan. Dat je in staat bent je eigen keuzes te maken, in vrijheid te leven en te genieten van het leven met wat er ook op je pad komt. Graag inspireer ik ondernemers (in de dop) om te ondernemen vanuit hun eigen intuïtie en flow. Ik geloof er heilig in dat alleen dan je echt doet wat je leuk vindt, waar je goed in bent en waarmee jij de grootste impact creëert voor je klanten en je omgeving. 

Sounds good? Laat je dan inspireren door de diverse dingen die ik gratis aanbied. 

 

Als jij NU behoefte hebt aan flow & focus in je business en je leven, I’m here to the rescue. 

Als je even niet weet wat jouw volgende stap mag zijn? Waar je goed aan doet? Niet kan kiezen tussen alle business ideeen die je hebt? Of twijfelt of iets is ingegeven door je hoofd of door je hart? Dan help ik je heel graag.

Tijdens een gratis Flow & Focus call gaan we 40 min samen aan de slag. Binnen no-time ontrafelen we jouw huidige blokkade die in de weg staat om jouw dromen en doelen te bereiken. We bepalen jouw eerste volgende stap. En na 40 minuten met mij kan ik je garanderen dat je rust voelt om te focussen als een fijne flow om aan de slag te gaan.

Zoals Myrthe zei: “Geen actie ondernemen is na werken met Flo onmogelijk”. 

Iedere maand selecteer ik twee ondernemers voor een gratis Flow & Focus call. Dit doe ik iedere maand op de 27e! Met de geselecteerden neem ik persoonlijk contact op om de call in te plannen. Meld je hieronder direct aan voor een gratis Flow & Focus Call. 

Flow & Focus Podcast

Je kunt mij podcast beluisteren via onderstaande platforms:

Flo’s podcast is een must listen als je op zoek bent naar meer flow & focus in je leven en business. Als je voelt dat jij je business wil laten groeien, maar dat niet wil doen met de standaard marketing & sales tools. Je wil je business runnen vanuit jouw eigen flow en je hele intuïtieve toolbox inzetten om mensen te helpen. Zodat jij met je business de (financiële) vrijheid creëert waar je naar verlangt en vanuit een hoge energie mega aantrekkelijk bent voor klanten. 

Je ontdekt hoe jij jouw intuïtieve toolbox kan ontwikkelen en deze kan inzetten in je business, zodat je vanuit jouw eigen flow en gefocust je business naar de next level brengt. 

Boeken die ik je aanbeveel

Cosmic Woman - Tessa Koop

Als je wil leren over de fases en de kracht van de maan, over je vrouwelijke kracht omarmen en creëren van een groter bewustzijn.

Een ongewoon gesprek met God - Neale Donald Walsh

De ene eyeopener na de andere! Als er een God bestaat, dan is dit hoe je wil dat hij naar de wereld, ons mensen en onze uitdagingen kijkt. Al drie keer gelezen 🙂

Jen Sincero - You are a badass at making money

Wil jij je money mindset shiften en op een totaal andere manier naar geld en geld verdienen kijken, dan wil je deze topper niet missen!!

Wilka Zelders - Handboek Energetische Basiskennis

Wat mij betreft heel simpel uitgelegd wat energie is, waar het allemaal is, hoe het werkt en hoe je het kan inzetten in je dagelijks leven.