fbpx
Selecteer een pagina

Masterclass Magnetisch Verkopen

“En terwijl ik met een goed boek op het strand lag, kwam er een nieuwe aanvraag binnen voor mijn traject.” 

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn of niet? Dat je al chillend op een bedje ligt terwijl nieuwe klanten zich aan dienen. Maar niks is minder waar. Want dit is de keiharde realiteit als je gaat verkopen vanuit flow en energie in plaats van ‘ik moet dagelijks zichtbaar zijn op social media, want anders verkoop ik niks’.

Lieve jij, top of mind zijn en verkopen heeft niks te maken met hoeveel je zichtbaar bent, maar alles met hoe iemand je ziet en vooral welke energie iemand bij jou voelt. Jouw energie maakt het verschil tussen aan klanten trekken en mega aantrekkelijk zijn voor klanten.

You don’t have to go after anything. Everything you want is coming to you.

En precies hier blokkeer je op. Want je hebt de hardnekkige overtuiging meegekregen dat hard werken leidt tot succes. Dat je veel moet doen om veel te verdienen. Het kan toch niet zo makkelijk zijn? Het kan toch niet zo moeiteloos voelen? 

Overvloed in je business gaat niet over to do lijstjes afvinken, altijd maar doelen nastreven en meer moeten doen. Het gaat over all-in gaan, open staan voor het onbekende en diep vertrouwen op dat wat voor jou bedoeld is naar jou toekomt. 

Vanuit dit diepe vertrouwen beweeg je mee op de flow van het leven en je business. Je hoeft niks te halen, je mag alles ontvangen.

Are you ready for unexpected magic?

Masterclass Magnetisch Verkopen

In mijn Online Masterclass Magnetisch Verkopen ga ik je niet alleen vertellen hoe je magnetisch kan verkopen, maar je gaat het voelen en ervaren. In deze masterclass combineer ik intuïtie, energie clearing en business op een unieke manier. Go with the Flo(w) en stap in een business waarin het rijkelijk stroomt en jij boven jezelf uitstijgt.

Inclusief magische energy clearing waarin we samen zorgen dat de energie die nu ergens vast zit weer kan stromen zoals het bedoeld is. 

Deze magic ontvang jij na de masterclass

  • Moeiteloos een consistente klantenstroom zonder te trekken
  • Je wordt verrast door spontane klanten die jou vinden
  • Verlichting door het loslaten van je belemmerende overtuigingen over sales
  • De energie van flow, fun en overvloed voelen stromen
  • Je hebt zin om jezelf te laten zien en gaan staan voor jouw waarde
  • De kracht van jouw intuïtie en energie  zijn voelbaar, waardoor je magnetisch gaat verkopen

Flo, ik wilde je nog even bedanken voor de masterclass. Heb er zoveel aan gehad! Heb in de week erna twee trajecten verkocht via Instagram.

Het was nieuw voor me, dat ik voelde dat deze dames al verkocht waren voordat ik mijn aanbod deed. Voelde zoveel lichter smile. Door jouw sales tips ben ik eindelijk van het gevoel af dat ik mijzelf moet pitchen. Waardoor ik nu oprecht aanwezig kan zijn bij de ander en zo verloopt de sale als het ware vanzelf.

- Sandra Kwakman

Lifestyle & Durf coach

Deze masterclass is letterlijk ‘magisch’. Flo krijgt het voor elkaar om je moeiteloos 2 uur lang te binden, met de unieke combinatie tussen intuïtie en strategie. Flo heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik meer mag en kán luisteren naar mijn intuïtie. 

De tips en tools helpen mij om makkelijker op dat gevoel in te tunen. Het leverde mij rust, licht en ruimte op. Ohja en nieuwe klanten, magnetisch verkopen werkt echt😉.

- Dionne Douma

Intuïtief Business Mananger

De masterclass heeft me nieuwe inzichten gegeven die ik direct heb toegepast en waar ik mee aan de slag kan. Ook de energy clearing heb ik als erg bijzonder ervaren. In de weken na de masterclass gebeurde er dan ook fantastische dingen zoals meerdere nieuwe aanvragen (yay!) en nieuwe plannen om mijn eigen sales naar een hoger niveau te brengen.

- Marjolein van Dongen

Business & Lifestyle coach

Wat kan je verwachten van de
Masterclass Magenetisch Verkopen? 

Tijdens deze twee uur durende masterclass neem ik je mee door alle magische stappen van magnetisch verkopen:

  • Tools voor het magnetisch verkopen (let op: geen standaard marketing en sales tips)
  • Must do’s voor het verhogen van je frequentie
  • Hoe blijf je in vertrouwen als de verkopen er nog niet zijn
  • Strategische stappen die ondersteunend zijn aan de magie

77 euro ex. btw

Deze masterclass is voor jou

Mijn Online Masterclass Magnetisch Verkopen is voor jou als jij je omzet wil verhogen en meer klanten wil aantrekken zonder aan ze te trekken. Je verlangt naar verkopen vanuit flow en overvloed en klanten die jou moeiteloos weten te vinden. Je wilt groeien met je buisness en weet dat verkopen daarbij hoort, maar hebt een aversie tegen de standaard marketing en sales trucs.

Je bent ambitieus en hebt een missie die je wil delen met de wereld. Je weet dat je daarvoor afscheid mag nemen van je belemmerende overtuigingen rondom sales en hard werken. Je mag gaan staan voor je eigen waarde en gebruik maken van de kracht van intuïtie en energie om te verkopen. Zodat jij boven jezelf kan uitstijgen.

Je verlangt naar tools die kloppend voelen en passen bij jou. Je hebt zin om mijn unieke visie op magnetische verkopen op te zuigen en er direct mee aan de slag te gaan.

En je kan niet wachten om te ontdekken hoe magnetisch verkopen voor jou kan werken.

Hi! Ik ben Flo

Mijn naam is Florentine Zuure: intuïtief business coach en ondernemer, getrouwd met Thijs en mama van Toon en Belle. Er zijn nog zoveel meer rollen die ik vervul, maar wie ik in essentie ben is energie, enthousiasme en liefde. Alles wat ik aanbied is erop gericht jou te laten voelen en ervaren én te vertrouwen op je intuïtie, zodat je kan leven en ondernemen vanuit flow, joy en vrijheid. 

Als intuïtief business coach begeleid ik jou bij het spiegelen en healen van blokkades. Ben ik in  staat om in te tunen op jou en jouw oneindige potentieel. Ik laat jou je waarde voelen en ervaren, zodat je boven jezelf uitstijgt. Ik voorzie je van nieuwe perspectieven en laat zien dat het anders kan, dat het moeitelozer kan en mag. Ik nodig je uit om meer flow en overvloed toe te staan in je leven en business.

Veelgestelde vragen

Werkt dit echt? Kan je echt magnetisch verkopen? 

Ik begrijp je twijfel. We hebben echt geleerd dat als we doelen willen behalen of iets willen bereiken, we daar hard voor moeten werken. Wat voor mij in deze masterclass van groot belang is, is dat ik jou niet alleen vertel dat het ook anders kan en mag. Maar dat jij het daadwerkelijk gaat voelen en ervaren. De energy clearing lost jouw blokkades op zodat de energie kan flowen in overvloed. Jij mag alle ontvangen. Lees nog eens aandachtig de berichtjes die ik ontving van eerdere deelnemers. Wat denk jij, is het mogelijk? 

Wanneer kan ik de masterclass doen? 

Direct na je aanmelding ontvang je toegang tot de masterclass en kan je gelijk aan de slag. Als je hem toch liever op een later moment volgt, kan dat ook. Ik raad je wel aan om dat moment in te plannen voor jezelf, zodat je echt commited bent. Let’s go all-in. 

Ontvang ik een opname van de masterclass? 

Deze ontvang je in je inbox en daar blijf je toegang toe houden. Je kan hem zo vaak terug kijken als je wil.