fbpx

About me

In 2015 werd ik geconfronteerd met een keiharde burn-out die wat mij betreft wel uit de lucht kwam vallen. Mijn lijf zei letterlijk: stop, zo gaan we niet verder! Een intens traject van persoonlijke ontwikkeling startte. Ik leerde beter luisteren naar mijn lijf, me te verbinden met mijn intuïtie en ik ging mijn energie beter managen. Daarnaast nam ik verantwoordelijkheid voor de keuzes in mijn leven en mocht ik oude patronen en verwachtingen loslaten.

Het starten van mijn eigen business was daarin een eerste en krachtige stap. Ik had al snel een mooie omzet en leuke klanten. Maar waar ik dacht dat ik direct meer vrijheid zou ervaren, verviel ik al snel in oude patronen van doelen stellen, hard werken en gaan, gaan, gaan. Ik miste de flow waar ik stiekem naar zocht. 

Ik volgde een opleiding Intuïtieve ontwikkeling en Pranic Healing om me nog meer te verbinden met het grotere geheel en alles uit het leven te halen. En ik startte met mediteren en ging iedere week naar yoga. Dat doe ik trouwens nog steeds.

Inmiddels adem ik flow. Kan ook niet anders als iedereen je altijd Flo noemt. Alles wat met spiritualiteit te maken heeft vind ik fantastisch. Ik noem het met een knipoog ook wel #zweverigeshit. Wat door anderen wordt bestempeld als zweverig, geeft mij juist bewustwording, verdieping en antwoorden op belangrijke levensvragen. You know what I mean.

Meebewegen met mijn intuïtie en energie hebben mij naast flow ook overvloed gebracht. In mijn leven (getrouwd met Thijs, mama van Toon en zwanger van een dochter) maar zeker in mijn bedrijf. Door te vertrouwen dat alles wat voor mij bestemd is naar mij toekomt, zijn de gaafste dingen ontstaan. Dat wil niet zeggen dat ik er niks voor doe, maar ik laat het universum het werk doen. Wat volgt is: unexpected magic.

“Those who flow as life flows

know they need no other force”

Als coach help ik jou als intuïtieve en spirituele ondernemer overvloed met flow te ervaren in je bedrijf. Ik geloof dat je magische resultaten aantrekt door in te tunen op je intuïtie en energie en hiermee ver boven jezelf uitstijgt.

Als wij samenwerken zul je merken dat ik intuïtief te werk ga. Met oprechte aandacht luister ik écht naar jouw verhaal, leg ik razendsnel verbindingen tussen hetgeen wat je zegt, wat je onbewuste wil overbrengen en wat je energie laat zien. Ik zie jouw essentie en unieke kracht, laat jou je waarde voelen en hoe je die voor je laat werken. Liefdevol zal ik je spiegelen, confronteren en healen, zodat je oude patronen en belemmerende overtuigingen los kunt laten. Zodat de energie kan stromen en jij overvloed met flow ervaart.

Liefs,

Flo