fbpx

Zo’n vijf jaar geleden voelde ik aan alles dat er iets niet klopte… Ik was mijn flow kwijt en had totaal geen focus. Toch triggerde iets in mij om het heft weer in eigen handen te nemen om te leven vanuit mijn purpose. 

Wat mijn purpose is? Ondernemende coaches en coachende ondernemers helpen impact te maken door een life-changing aanbod te creëren voor hun klanten. Door gefocust te ondernemen vanuit jouw eigen flow, kan je namelijk genieten van een leven in vrijheid en dé impact maken waar jij naar verlangt.

WAAROM IMPACT MAKEN MIJN MISSIE IS


I’m on a mission! Ik help coachende ondernemers en ondernemende coaches gefocust te ondernemen vanuit hun eigen flow. Samen we creëren we impact en een life-changing aanbod voor jouw klanten op basis van jouw superpower. 

Met heel mijn hart geloof ik dat iedereen, dus ook jij, een superpower heeft waarmee je de wereld mooier kan maken. Deze superpower is jouw unieke waarde, waarmee jij je onderscheidt van alle andere in jouw werkveld. Door jouw eigen flow te creëren en je bewust te zijn van jouw superpower, ga jij full focus de succesvolle business creëren die jij voor je ziet. Om jezelf vrijheid te bieden en om impact te maken op je klanten en de wereld.  

Mijn missie is zeker niet uit de lucht komen vallen. In 2015 werd ik geconfronteerd met een keiharde burn-out die wat mij betreft wel uit de lucht kwam vallen. Mijn lijf zei letterlijk: stop, zo gaan we niet verder!

Zo startte een intens traject van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ik leerde luisteren naar mijn lijf, verbinden met mijn intuïtie en ervaren hoe sterk die is, het managen van mijn energie, verantwoordelijkheid nemen voor mijn keuzes en mijn leven, bevestiging zoeken in mijzelf in plaats van externe factoren en loslaten van verwachtingen en oude patronen.

Zo zette ik stappen buiten mijn comfortzone en creëerde ik stap voor stap mijn eigen flow in life, mijn vrijheid. De vrijheid die ik nu dagelijks voel is er een waarvan ik niet wist dat het bestond. Het resultaat: gefocust ondernemen vanuit mijn eigen flow, een leven in vrijheid en impact maken op mijn klanten en de wereld. Dat gun ik jou ook! 

 

“The only limit to your impact is

your imagination and commitment.”

– Tony Robbins –

STOP MET ZOEKEN!


Wow, wat een verademing toen ik ben gestopt met zoeken. Zoeken naar nóg een opleiding die ik moest afronden voordat ik echt met klanten kon gaan werken. Zoeken naar de juiste woorden voor mijn website die mijn klanten aanspreken. Zoeken naar jouw unieke waarde waarmee je jezelf kan onderscheiden van anderen in jouw vakgebied. En geef het maar toe; zoeken naar afleiding en excuses om niet echt voor je waarde te gaan staan.

En daarom zeg ik nu tegen jou: stop met zoeken! Verschuil je niet langer achter die excuses, kom uit je freeze stand en wees je hoofd te slim af door te luisteren naar je hart en te vertrouwen op jouw intuitie. Jij mag en kan gefocust ondernemen en het succes behalen wat je voor ogen hebt, als jij onderneemt vanuit jouw eigen gecreeerde flow.

Mijn bijnaam is dus niet voor niks Flo, dat is natuurlijk geen toeval. Flow gaat over het voelen van energie en levenslust, verbinding met je lichaam en je intuïtie. Maar ook de veerkracht en het vertrouwen om mee te kunnen bewegen met wat er op je pad komt. Daarnaast balans en inspiratie voelen om te creëren en impactvol bij te dragen aan een mooiere wereld. 

Mijn unieke combi van carriere en opleidingen wink

  

 • Bachelor Bedrijfskunde in het hoge Noorden in Groningen
 • Master Strategy & Organisation in mijn geboortestad Amsterdam
 • Afgestudeerd op Business Model Innovation & Business Model Canvas, waar ik mijn Flow & Focus Canvas op heb gebaseerd
 • Was een mega gefocuste, gestructureerde projectmanager bij Ahold, Lidl, Microsoft
 • Ik volgde daar een verplichte opleiding Process Flow Management, niet wetende dat dit nu zo van pas zou komen
 • Opleiding Interieurstyling, waarin ik al mijn creativiteit kwijt kon en mijn oog voor detail werd gewaardeerd met een 9,5 (nog nooit zulke hoge cijfers gehaald)
 • Opleiding Intuïtieve ontwikkeling, waar ik leerde hoe sterk onze intuitie is en waar we zoveel meer op mogen vertrouwen. Ik leer je graag uit hoe!
 • Opleiding Pranic Healing (Basic & Advanced), wat ik als basis gebruik voor mijn energy healings om oude patronen en belemmerende overtuigingen en angsten los te laten

 Fun facts die veel zeggen over mij

 

 • Ik houd van #zweverigeshit. Het spirituele, wat veel mensen beschrijven als zweverig en vaag, heb ik omarmd op mijn pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ik vind het verrassend en inspirerend om te kijken hoe het ook anders kan en denk graag buiten kaders. Dat we dingen niet kunnen zien of verklaren, betekent niet dat het niet bestaat. Wat zweverige sh*t mij heeft gebracht? Onder andere een vergroting van mijn bewustzijn, antwoorden op levensvragen als wie ben ik en wat wil ikconnectie met mijn intuïtie en daar volledig op vertrouwen, kennis van mijn energiemanagement, loslaten van oude patronen en beperkende overtuigingen en motivatie om steeds stappen te zetten richting mijn vrijheid, groei en flow
 • Ik richtte de Zweverige Club op met Verie Aarts, waarmee we lichtheid en joy verspreiden en delen op het pad van spiritueel ontwaken. 
 • Amsterdam is mijn home, waar ik samenwoon met de allerleukste man Thijs en onze zoon Toon. Hij werd geboren in november 2019 met een schisis en heeft daardoor een prachtige unlimited smile. Hij is onze gezellige Boeddha baby en maakt ons zo vaak aan het lachen
 • Guilty pleasure: Nederlandstalige romcom’s in combinatie met blauwe M&M’s uit de koelkast
 • Mijn ultieme genietmoment: havermelk latte met cinamon roll bij Scandinavian Embassy, met een vriendin of met mezelf
 • Ik houd heel erg van yoga en probeer dit twee keer per week te doen. De meest frustrerende pose? Puppy pose grrrr, door mijn stijve schouders. Mijn lievelingspose: de balans tijdens tree pose voelt zo krachtig

 

HOE WERK IK?

 

Naast mijn strategische business kwaliteiten, ben ik verslaafd aan persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Dat laatste noem ik met een knipoog ‘zweverige shit’. Zo heb ik de opleidingen intuïtieve ontwikkeling en pranic healing gevolgd. Voor mij is dit de ideale combinatie tussen verbonden zijn met een groter geheel en alles halen uit mijn leven.

Als wij samenwerken zal je merken dat ik intuïtief te werk ga. Met oprechte aandacht luister ik écht naar jouw verhaal, leg ik razendsnel verbindingen tussen hetgeen wat je zegt, wat je onbewuste wil overbrengen en wat je energie laat zien. Ik zie jouw essentie, jouw unieke waarde waarmee jij op een impactvolle manier kan bijdragen aan een mooiere wereld. Met deze unieke waarde onderscheid jij je van de rest en trek je meer passende klanten aan. 

Liefdevol zal ik je spiegelen, confronteren en healen, zodat je oude patronen en belemmerende overtuigingen los kan laten. Zodat energie kan stromen en jij jouw eigen flow kan creëren en gefocust kan ondernemen. 

Daarnaast ben ik door mijn strategische business opleiding in staat om ook in jouw aanbod en funnel flow aan te brengen, voor jouw klanten en voor jou. Ik kijk altijd hoe je slimmer kan werken in plaats van harder. Wat jou heel veel tijd en energie bespaart, die je kan besteden aan datgene waar je goed in bent of wat je leuk vindt. 

Tot slot, ben ik jouw grootste motivator en cheerleader als jij stappen zet richting gefocust ondernemen vanuit jouw eigen flow. Hoe je jouw unieke waarde ontdekt en je daarmee impact wil maken op een mooiere wereld. Als je met mij hebt gewerkt ga je naar huis met een energyboost en ultiem gevoel van flow. Je weet haarscherp welke volgende stappen jij mag zetten om next level impact te maken. 

Maar genoeg over mij….

Als nieuwsgierig aagje ben ik nu reuze benieuwd naar jou en jouw geweldige ideeën voor het maken van impact. Waarschijnlijk heb je heeeel veel ideeën! Heb je behoefte aan focus en structuur om deze ook daadwerkelijk tot uiting te laten komen?

Of vraag jij je weleens af wat jouw unieke waarde is en waarmee jij je kan onderscheiden van andere coaches en ondernemers? En wil je weten hoe jij impact kan maken?

 

Meld je dan nu aan voor een Flow & Focus Call.