fbpx

Overvloed met Flo(w) Mentorship

Overvloed, je ervaart het al in je business. Je hebt een mooie omzet en leuke klanten. Eigenlijk stroomt het al lekker. Niks te klagen zou je denken. En toch wringt er iets bij je. Want de overvloed die je tot nu toe creëert, komt vooral vanuit wilskracht. Vanuit het harde werken en het gevoel er altijd iets voor te moeten doen om dit te ontvangen. 

Hoe zou het zijn om vaker te ZIJN i.p.v. bezig te zijn. Ja leukerd, dat zijn 2 verschillende dingen ☺

ZIJN gaat over in het hier en nu zijn, over diep vertrouwen dat alles zich op het juiste moment aandient. Dat je nergens aan hoeft te trekken, dat je niks hoeft te forceren. In overvloed ZIJN gaat niet over keiharde doelen en cijfers. Maar over je intuïtie, flow en joy volgen met als gevolg: magische resultaten die door het dak gaan.  

Hard werken is slechts een afleiding van echt voelen. 

Toch is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Want je hoofd denkt nog vaak: “Joh, flow is geen strategie, ga eens doelen stellen, je moet er wel iets voor doen om wat te bereiken.” 

En precies hier blokkeer je op. Die overtuiging die je hebt meegekregen om hard te werken. Dat je veel moet doen om veel te verdienen. Het kan toch niet zo makkelijk zijn? Het kan toch niet zo moeiteloos voelen? 

Overvloed in je business gaat voor mij niet over to do lijstjes afvinken, altijd maar doelen nastreven en meer moeten doen. Het gaat over all-in gaan, open staan voor het onbekende en diep vertrouwen op dat wat voor jou bedoeld is naar jou toekomt. 

Overvloed met Flo(w)Mentorship

In mijn 1:1 Overvloed met Flo(w) programma help ik jou naar een business waarbij het rijkelijk stroomt op alle vlakken. Hierbij combineer ik intuïtie, energy healing en businessstrategie op een unieke manier. 

Ik daag je uit om jouw intuïtie te verdiepen. Voor het runnen van je business zodat je meer flow ervaart en het inzetten voor je klanten, zodat je boven jezelf uitstijgt en hen voorziet van verbluffende resultaten en een transformerende ervaring die ze nooit vergeten. Ik geloof niet in harder werken. Harder werken is slechts een afleiding van echt voelen en jouw ware potentie leven. 

Flow

Samen definiëren we jouw flow. Zodat jij een business runt waarbij je vertrouwt op wat er komt en wat zich aandient. Je durft te vertrouwen op de flow van het leven. Je gaat meer joy en voldoening ervaren. Én je voelt de ruimte en vrijheid om te spelen in je business. 

Boven jezelf uitstijgen

Samen bepalen we jouw unieke waarde, waarmee jij je direct onderscheidt van alle anderen. Jouw intuïtie en energie zijn uniek en magisch. Door deze in te zetten voor jouw klanten, ga jij boven jezelf uitstijgen. Er is namelijk niemand met wie jij in dit leven hoeft te concurreren, ook met jezelf niet. 

Unexpected magic

We werken samen aan jouw energie frequentie, door middel van energy healing, visualisaties en soul readings. Op een diepere laag verbinden we met jouw intuïtie, ruimen we blokkades op zodat jouw energie werkt als een magneet. Diep vertrouwen op jouw intuïtie en vertrouwen in de flow van het leven, dat is de succesformule waardoor jij onverwacht magische resultaten gaat aantrekken.

Overvloed is niet iets wat je verdient of wat je krijgt,
maar een energie waar je op afstemt.

Elke keer als ik met Flo werk, voel ik mij zoveel lichter en is mijn zelfvertrouwen geboost!

Ze weet altijd precies de juiste snaar te raken als ik vastloop. Flo kan heel goed op jou en jouw behoeften intunen. Ze kan de dingen waar je tegenaan loopt goed onder woorden brengen en versimpelen, hierdoor krijg ik weer ruimte en rust in mijn hoofd en kan ik weer verder.

Door het werken met Flo ben ik niet alleen gegroeid als ondernemer, maar ook zeker als persoon en dat is onbetaalbaar!

- Shari Doorn

Lifestyle & Burn-out Coach

Door haar intuïtieve manier van coachen en vragen stellen, daagt Flo me uit dieper in mijn gevoel te zakken en van daaruit keuzes te maken.

Van onzekerheid en twijfel heeft ze me geholpen naar vertrouwen en beweging. Flo is super benaderbaar, en weet precies aan te voelen wanneer je iets nodig hebt. Ook niet heel onbelangrijk we hebben ook echt veel lol gehad! Echt een aanrader dus!

- Hester van Rooijen

Leiderschap & Human Design

Flo heeft mij op een fantastische manier geholpen om mijn bedrijf zo in te richten dat het echt bij mij past. Hierdoor kan ik moeiteloos en met plezier ondernemen. Ze ziet en voelt direct aan waar verbeterpunten liggen om je bedrijf in te richten vanuit flow.

Met haar positieve energie zorgt ze ervoor dat je inzicht krijgt in jouw unieke bedrijfsconcept. Flo schept op een prachtige intuïtieve manier orde in de chaos, waardoor je kan groeien als ondernemer!”

- Tessa Deen

Paardencoaching

3 maanden mentorship

 • 1 x 4 uur kick-off sessie met lunch in Hilversum 
 • Experience sessie (ik onderga jouw dienst als klant) 
 • Om de week 1:1 sessie online of in de natuur
 • Afgestemde expertsessie (human design, hypnose, systemisch werk) 
 • Afgestemde opdrachten, kaarten en boodschappen 
 • Samenwerken via Trello: flow en helderheid
 • Tussentijds contact via Whatsapp
 • Toegang tot de Overvloed met Flo(w) Academy (13 modules, ruim 70 video’s over authentieke content, een aantrekkelijk aanbod en intuïtieve marketing

extra: 

 • Toegang tot 3 waardevolle masterclasses
  1. Masterclass Magnetisch Verkopen
  2. 
  Masterclass Finance is Fun van Garcia Stans
  3. 
  Hypnose Loslaten belemmerende overtuiging van Sacha Bol
 • Een persoonlijk afgestemd card deck voor het bekrachtigen van jouw intuïtie

€3.333,- ex btw

Betalen in termijnen is mogelijk.

6 maanden mentorship

 • 1 x 4 uur kick-off sessie met lunch in Hilversum 
 • Experience sessie (ik onderga jouw dienst als klant) 
 • Om de week 1:1 sessie online of in de natuur
 • Afgestemde expertsessie (human design, hypnose, systemisch werk) 
 • Afgestemde opdrachten, kaarten en boodschappen 
 • Samenwerken via Trello: flow en helderheid
 • Tussentijds contact via Whatsapp
 • Toegang tot de Overvloed met Flo(w) Academy (13 modules, ruim 70 video’s over authentieke content, een aantrekkelijk aanbod en intuïtieve marketing

extra: 

 • Toegang tot 3 waardevolle masterclasses
  1. Masterclass Magnetisch Verkopen
  2. Masterclass Finance is Fun van Garcia Stans
  3. Hypnose Loslaten belemmerende overtuiging van Sacha Bol
 • Een persoonlijk afgestemd card deck voor het bekrachtigen van jouw intuïtie

€6.395,- ex btw

Betalen in termijnen is mogelijk.

Dit Mentorship is voor jou. 

Mijn Overvloed met Flo(w) Mentorship is voor jou als je wilt ondernemen vanuit flow, fun en intuïtie. Je voelt aan alles dat het tijd is om in volledig jouw kracht te gaan staan, zodat je klanten en magische resultaten kan aantrekken vanuit overvloed. 

Je wilt groeien met je business, maar dan wel op jouw manier. Daarbij zoek je een businesscoach die jouw blokkades kan spiegelen en healen. Iemand die in staat is om in te tunen op jou en jouw potentieel spot. Die jou je waarde laat voelen en ervaren, zodat je boven jezelf uitstijgt. Die jou voorziet van nieuwe perspectieven en laat zien dat het anders kan, dat het moeitelozer kan en mag. Je bent committed en klaar om all-in te gaan.

Voor mij als intuitef buisness coach is een energetisch match, of klik zoals het ook wel wordt genoemd van groots belang. Daarnaast waarborg ik met grote zorg de samentstelling van de groep, zodat iedereen goed tot haar recht komt. Een Overvloed met Flo(w) call is de uitgelezen kans om deze klik te checken.

He leukerd, ik ben Florentine Zuure intuïtief business coach en ondernemer. Iedereen noemt me Flo. Die naam is me op het lijf geschreven, want flow adem ik. Net als intuïtie, energie en overvloed. Ik geloof niet meer in hard werken, maar vertrouwen en meevaren op de flow. That’s where the magic happens. 

Mijn flow kenmerkt zich door humor, gezelligheid, energie en enthousiasme. Dit deel ik graag met jou. Mijn all-in mentaliteit en open staan voor het onbekende bezorgen mij dagelijks unexpected magic.

Extra’s

Garcia Stans - 'Finance is Fun'

Het motto van Garcia is: finance is fun. Tijdens een super inspirerende masterclass deelt ze alle ins en outs voor een killer money mindset, waardoor jij een sterk financieel fundament bouwt. Ze zorgt ervoor dat jij met veel plezier naar jouw finances kijkt. 

Sacha Bol - Hypnose 'Letting go'

Als hypnose coach voor ondernemers helpt Sacha je afscheid nemen van je belemmerende overtuigingen en blokkades. Laat los wat jou in de weg staat van meer succes, geluk en overvloed. Als je kan loslaten kan je groeien. 

Flo - Masterclass Magnetisch Verkopen

Tijdens deze masterclass ontdek jij hoe je klanten aan kan trekken vanuit flow, fun en moeiteloosheid. Door middel van een energy healing rekenen we ook af met jouw belemmerende overtuigingen rondom sales. Expect magic. 

Veelgestelde vragen

Coach je naast strategie ook op energie en mindset? 

Voor mij zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik coach intuïtief en samen voelen we aan waar de behoefte ligt op dat moment. Mijn mentorships zijn altijd een combinatie van intuïtie, energie en praktische strategie. Ik maak naast mijn coaching gebruik van energy healings en soul readings om ook op een onbewuste laag boven jezelf uit te stijgen. 

Coach je ook startende ondernemers?

Nee, mijn mentorship is voor ondernemers die al twee jaar aan het ondernemen zijn of een maandomzet van 3000 euro draaien. Ze hebben hun business stevig staan, maar ervaren dat ze veelal werken vanuit wilskracht. Ze verlangen naar een business vanuit flow, fun en willen overvloed ervaren in financiën, vrijheid en tijd. 

Ik vind het spannend om zoveel geld te investeren.

Investeren is wat mij betreft het beste wat je kan doen als jij niet alleen je business wil laten groeien, maar ook wil groeien als mens. Jouw investering laat het universum zien dat je klaar bent voor meer. Dat je stapt in vertrouwen en de energie van overvloed. Overvloed is namelijk niet iets waar je naartoe werkt of moet creëren, maar een energie die je vandaag in het hier en nu kan zijn en toelaten. 

Bied je ook losse sessies aan? 

Nee, dat heb ik eerder wel gedaan. Daarin heb ik ervaren dat ik gelukkig wordt van samenwerken met iemand voor langere periode, zodat er een werkelijke transformatie kan plaatsvinden. Vandaar dat we elkaar ook iedere twee weken spreken.