fbpx

Overvloed
met Flo(w) Show

In de show neem ik jou als luisteraar mee op een ontdekkingstocht naar de diepgang en veelzijdigheid van overvloed. Het gaat allang niet meer over money mindset. Het gaat over all-in gaan, spirituele voldoening, open staan voor het onbekende en diep vertrouwen dat alles wat voor jou bedoeld is naar jou toe komt.

Florentine Zuure Intuitief Business Coach

De podcast over de magie van overvloed 

Dit doe ik niet alleen. Verwacht geen standaard interviews, maar magische gesprekken met fantastisch inspirerende vrouwen, over de paradox van overvloed. Thema’s als ‘meer versus minder’, ‘vertrouwen versus angst’, ‘doelen stellen versus go with the flow’ komen wekelijks aan bod. We gaan de diepte in en gaan niets uit de weg. In iedere gesprek hoor je overeenkomsten en verschillen, wat je uitnodigt om jouw eigen waarheid te ontdekken. Zodat jij zuiver kan voelen en ervaren wat overvloed is voor jou. En misschien nog wel mooier dat jij overvloed BENT.

En geloof me het is niet alleen maar luisteren en consumeren, zoals er al zoveel podcasts zijn. De energie van overvloed is voelbaar in iedere show. Als je luistert, open dan je hart en wees je ervan bewust dat je de energiefrequentie van overvloed in jezelf activeert. Deze mag jij helemaal ontvangen.

Wekelijks verschijnt op dinsdagochtend om 9 uur een nieuwe aflevering online.

Beluister hier de nieuwste aflevering en volg de podcast