fbpx

Healings & Goodies

Online shop

Masterclass Magnetisch Verkopen

€33,- exclusief btw

Deze Masterclass is voor jou als jij je omzet wil verhogen en meer klanten wil aantrekken zonder aan ze te trekken. Je verlangt naar verkopen vanuit flow en overvloed en klanten die jou moeiteloos weten te vinden. Je wilt groeien met je buisness en weet dat verkopen daarbij hoort, maar hebt een aversie tegen de standaard marketing en sales trucs.

In mijn Online Masterclass combineer ik intuïtie, energie en business op een unieke manier, waardoor jij magische resultaten en klanten gaat aantrekken. Go with the Flo(w) en stap in een business waarin het rijkelijk stroomt en jij boven jezelf uitstijgt.

Energy Healing Magnetisch Verkopen

€33,- exclusief btw

Deze energy healing helpt jouw belemmerende patronen over sales los te laten. Zodat jij kan stappen in de energie van overvloed met Flo(w). Een transformerende ervaring van waaruit jij magische resultaten en klanten kan aantrekken.  

Top of mind zijn en verkopen heeft niks te maken met hoeveel je zichtbaar bent, maar alles met hoe iemand je ziet en vooral welke energie iemand bij jou voelt. Jouw energie is het verschil tussen aan klanten trekken en aantrekkelijk zijn voor klanten.