top of page

Mentorship
 

Building an empire that goes beyond

 

Je bent ambitieus, gedreven en mega sterk in building a succesfull business. Het stroomt qua klanten, omzet en vrijheid. Je hebt iets gecreëerd waar je mega trots op bent. 

 

I love my job! Dat voel jij heel sterk. 

 

Maar to be honest gaat het ook allemaal in een sneltrein. Volgen successen en big leaps elkaar in rap tempo op. Worden er dingen van je verwacht (hallo omzetverdubbeling of volgend event/boek) en leg je de lat onbewust hoog voor jezelf. 

 

Er mogen dingen anders het komende jaar. Je wilt blijven bouwen aan dat empire, maar dan op een manier die beyond gaat dan wat je nu kan doet en ook bedenken. Je verlangt naar speelruimte waar alles weer mogelijk is en openligt ligt. Hoe heerlijk zou dat zijn?

 

You are dreaming BIG & BOLD... and I love it!

 

Werken met vrouwen die geloven dat alles voor ze mogelijk is. Die een sterk vertrouwen hebben in zichzelf en denken f*ck it

 

Maar wat, als dat wat je zelf ziet dat mogelijk is voor je maar een klein fragment is? Dat je potentie way much bigger is? Dat je voorbij kunt aan wat je nu kent en doet? Ook als gevestigde ondernemer. Waar laat je nu iets liggen in je business wat mega waardevol is? Waar kan het nog groter of internationaal? Waar kan het nog moeitelozer en simpeler? Waar kan nog diepgaander? 

 

Ik zie meteen waar je jouw business x 10 kunt verrijken. 

 

Are you curious to explore your beyond?

FlorentineZuure-111.jpg
bottom of page