top of page

THRIVE

 

online programma  

Wat zou er gebeuren als jij het goud van je voorouders zou ontluiken en vanuit jouw eigen unieke plek zou kunnen bloeien?

 

Wat zou het voor jou betekenen, om datgene te creëren waarin je alles van jezelf kwijt kan en een dikke JA voelt in je hart?

Familieopstellingen en systemisch werk zijn zo veel meer dan een theoretisch kader. Op een nieuw level verbinden met je voorouders en je familiesysteem creëert een lifechanging impact op je leven en business.

Ontdek het goud van je voorouders

Neem je eigen plek in

En geef geboorte aan jouw nieuwste creatie

Over THRIVE

Waarom dit online programma voor jou is

Voel je dat het tijd is om luikjes te open? Waarvan je nog niet weet of ziet wat er achter ligt, maar waarvan je voelt dat het zo magisch gaat zijn?

Het balanceren tussen 'go with the flow' en 'gaan met die banaan' zorgt voor jou tot nu toe niet voor het gewenste resultaat. Het wachten op die perfecte 'JA' heeft lang genoeg geduurd. Je hebt zin om in beweging te komen! Juist vanuit jouw unieke kracht.

In mijn online programma THRIVE neem ik je mee in een systemische deep-dive. Een transformerende reis van het verleden, langs het heden naar jouw toekomst. Samen verbinden we de onderstroom (systemisch en energetisch) met de bovenstroom (praktische tools for daily life & business).

Florentine-40.jpg

Those who came before you

and love to share their success stories

"Transformatiereis" 

Jennifer E.

"Thrive is echt supergoed opgezet. Hoewel ik niet wist waarom, voelde ik een bepaalde 'pull' om in te stappen. Die pull heb ik gevolgd, en daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Ik heb een mooie transformatiereis gemaakt, waarbij ik het goud van mijn voorouders nu veel meer (en moeitelozer) door me heen voel stromen. Samenwerken met Flo is ook een cadeautje: het contact was leuk, relaxed, en toch diepgaand".

"Zowel diepgang als luchtheid" 

Sacha G.

"Dit programma gaf mij inzicht in de waarde van het opzoeken van je ‘goud’ wat verborgen ligt in mijn eigen familiesysteem en mijn rol daarin. Flo brengt zowel diepgang als luchtigheid in gaat aanpak en door de kwetsbaarheid die Flo toont opent de hele groep. Heel mooi en waardevol!" 

"Een systemische reis"

Sanne W.

"Flo neemt je echt mee op een systemische reis die je naar mooie inzichten en diepe verlangens leidt die je eigen innerlijke kompas weer op de juiste koers zet. Werken met Flo vindt plaats in een warme en liefdevolle omgeving die je gedragen laat voelen op de gezamenlijke reis" 

Are you ready to THRIVE?

Met dit verfrissende programma ga je niet nog méér graven, helen en dragen.

 

Je gaat het goud ontdekken uit jouw voorouderlijke lijnen, zodat jij je nog meer gedragen voelt in het leven en business en kan ontvangen als nooit tevoren. 

We werken met de systemische thema's: ontvangen, gedragenheid, acceptatie, vertrouwen, overgave, creatiekracht en daadkracht. Ontdek en ontvang het goud van je voorouders, neem jouw eigen en unieke plek in en geef ruimte aan dat wat jij de wereld mag geven.

48676670-0844-4492-8af0-f2664fb9efa9_edited.jpg

online programma

THRIVE 

All the goodies :
 

» Online learning platform met meer dan 8 uur aan Masterclasses, op eigen tempo te volgen

 

» Systemische visualisaties, meditaties en speciale podcast afleveringen 

» Toegang tot 6 eerdere THRIVE LIVE groepssessies (juli 2023)

 

» Inspirerende muziek afspeellijsten rondom elk Systemisch thema

» BONUS: Abundance Energy Healing 

 

» Optioneel: Florentine als gids, medium en coach als je haar nodig hebt

» Een jaar lang toegang tot alle content

 

397,-

*De 6 eerste aanmeldingen mogen deelnemen aan een online familieopstelling (t.w.v. € 147). Dit wordt een deeply nourishing and transforming session.

Wat je gaat leren in THRIVE

inhoud

Florentine-3.jpg

PRESENTS
Het goud van je voorouders

Ontdek het goud uit je voorouders. Voel je gedragen door hen, God en de aarde. Open jezelf om alles wat je ouders zijn en niet zijn, te ontvangen. Zodat de stroom van liefde, overvloed en kracht jou kan bereiken en door jou heen kan stromen.

Florentine-1.jpg

PRESENCE
Claim jouw eigen unieke plek

Het is tijd om jouw plek te accepteren en hem volledig in te nemen. Jouw eigen, unieke plek in je familiesysteem, de wereld en je business. Be present en voel wat echt voor jou bestemd is, wat de bedoeling is en waar je vanuit vertrouwen naar toe mag bewegen.

Florentine-14.jpg

PRESENT
Fully express who you are

Inspiratie ontvangen in overgave, jouw creativiteit te laten stromen om vanuit daadkracht geboorte te geven aan wat er door jou heen geboren wil worden. Een (nieuw) aanbod, een bedrijf of een project waarin jij alles van jezelf kwijt kan.

"Dichtbij mijn eigen essentie" 

Sacha G.

"Ik stapte in bij Thrive omdat Flo me raakte met het 'goud van je voorouders'. Werken met het familiesysteem was me niet nieuw, maar voorheen lag de focus vooral op het opruimen van hun onopgeloste shizzle haha. Nu was de tijd rijp om me open te stellen om ook hun gifts te mogen ontvangen. 

 

Mede door Thrive heb ik daar zoveel mooie stappen in mogen zetten! Ik ben weer dichterbij mijn eigen essentie gekomen, en voel me daarin gedragen door mijn voorouders. " 

"Meer liefde voor mijn voorouders" 

Paula W.

"Ik heb tijdens Thrive de shift gemaakt naar nog meer liefde voor mijn (voor)ouders voelen. Mij nog meer gedragen te voelen door hun beste wensen voor mij en het familiesysteem, en daarmee de permissie om gelukkig te zijn. Dat is een on-going en ontvouwend proces en Thrive heeft daar zeker wat aan bijgedragen! Dank je wel Florentine, voor je mooie, zorgvuldige en wijze teaching!"

6641dd46-1b6b-4937-b2c0-a694f6639f88.JPG

Over mij

Ik ben Florentine Zuure. Maar je mag FLO(W) zeggen. Ben ik een businesscoach, spiritueel coach, opsteller of medium? Lange tijd was ik zoekende naar wat ik precies doe en voor wie. Ik zocht steeds naar woorden om mijn niche duidelijk te maken. Ik zocht naar mijn haakje, iets dat specifiek van mij is. Maar ik besefte me dat het niet te vatten is wat ik doe. Al helemaal niet in 1 zin. I tried :-) Dus ik ben niet jouw average businesscoach of opsteller. Maar ik ben wel 100% FLO. 

Twee jaar geleden startte mijn reis waarin ik mijzelf systemisch vrijspeelde. Daarmee kwam er niet alleen een einde aan een eindeloze zoektocht naar wie ik ben en wat ik hier te doen heb. Ik ontwikkelde een hele eigen manier en methode van kijken naar de wereld. 

 

Ik voel diepe verbinding met mijn (voor)ouders en voel dagelijks wat de bedoeling is voor mij en mijn klanten. Ik ben thuis & ready to THRIVE

Zo werkt het 

Are you in? Can't wait!

Na je aanmelding kun je het volgende verwachten:

Stap 1: yehes!

Let the journey begin. Na je aanmelding ontvang je automatisch een mail van het online platform, om je account aan te maken

Stap 3: ready for take-off

Je systemische reis gaat beginnen. Enjoy the ride.

Stap 2: the gates are open

Zodra je je account hebt aangemaakt, krijg je toegang en kun je beginnen met het programma.

Yes, I'm ready to THRIVE

Unlock the hidden potential of your ancestors.

bottom of page